Eigen aardigheid

reacties

Elke behandeling of proces is uniek. Simpelweg omdat elk mens, elke belemmering, elke verbinding en elk moment anders is. Het is jouw lichaam dat bepaalt wat er mag gebeuren en wat aandacht nodig heeft op dat moment om ervoor te zorgen dat de energie weer kan doorstromen. Soms bepaalt je lichaam welke ballast er losgelaten mag worden zonder het zelf te weten, dat is dan mooi meegenomen ;-).
Toch is het fijn om te weten wat er allemaal in beweging kan komen naar aanleiding van de behandelingen. Daarom deel ik hieronder graag reacties die mensen aan mij terugkoppelen na een behandeling of een traject.

Wat anderen ervaren:

 1. Wist je dat, sinds ik ben jou ben geweest en energiewerk heb gedaan, ik geen medicatie meer hoef te gebruiken voor mijn hoge bloeddruk. Het is weer helemaal in balans. Daar ben ik zo blij mee. En ik sprak mijn collega, die ook bij jou is geweest, zij is nu ook van haar medicatie ter voorkoming van een hoge bloeddruk af. Geweldig!
 2. Het is bijzonder en gewoon tegelijk. Ik kan mijn lijf heel goed voelen en oerkracht ervaren. Ik voel me verbonden en gevoed met levensenergie. Hoog, licht, zuiver, helder. Gezond. Dankjewel Maresa.
 3. Door de sessies met Maresa lukt het me om beter om te gaan met situaties die ik lastig vind, zowel op mijn werk als thuis. Vaak neig ik ernaar om moeilijke dingen op te lossen door er veel over na te denken, waardoor het juist ingewikkeld en zwaar wordt. Maresa leert me om heel helder naar de dingen te kijken en dat maakt het lichter en zo herken ik beter wat voor mij echt belangrijk is.
 4. Ik had niet verwacht dat ik in zo'n korte tijd mij zo anders zou kunnen gaan voelen. En eigenlijk ben ik trots op mijzelf dat ik het zelf ben aangegaan. Ik ben mijzelf beter gaan begrijpen.
 5. Het uitten, durven voelen en handelen voelen nu zoveel vrijer. Ik ben blij dat ik al die stukken van mezelf heb gezien. Door ze te snappen neem ik nu zelf bewuster de regie en durf ik veel meer mijn hart te volgen en voor mijn eigen waarheid te gaan staan. Ik voel geen spanning of blokkade meer in mijn lichaam. Ik ben opgewekt en voel me tevreden.
 6. Wat ben ik blij dat ik het traject heb gevolgd bij jou.
  Het heeft me zoveel gebracht. Het stroomt weer,
  wat is dat een heerlijk gevoel. Ik sta er weer.
  Ik durf nu voor mijzelf te kiezen en dat voelt supergoed! Dank!
 7. Ik heb met mijn psycholoog de behandeling en het effect ervan uitvoerig besproken. Hij werd er heel enthousiast van en zag bij mij ook zo'n positieve verandering.
 8. “Ik had deze week een pittige week voor de boeg met zware gesprekken. Het begon maandag al met een ontslaggesprek met een werknemer wat lastig zou kunnen worden, maar we zijn er samen heel goed uitgekomen. Eigenlijk zijn ze allemaal heel vlot en soepel verlopen. Ik heb ook sterk het gevoel ‘Wie maakt mij wat’. Ik voel me krachtig en rustig tegelijk. Dat is wel heel prettig om dat nu zo bewust te ervaren.”
 9. “Na een behandeling ontstaat er heel veel
  ruimte in mijn hoofd. En ik kan veel beter en
  sneller keuzes maken die voor mij kloppen.”
 10. “Eigenlijk wil ik nog even zo blijven liggen.
  Ik voelde allemaal tintelingen door me heen gaan en afwisselend koud en warm. Het was heel ontspannend”.
 11. “De omgeving moet wel even aan me wennen. Ik ben ineens veel duidelijker. Dat waren ze niet van mij gewend. Voor mij voelt het goed.”
 12. “Het voelde alsof alle energie op celniveau
  door je lichaam stroomt”. Ik ben lichamelijk veel fitter door de behandelingen.”
 13. “Ik had altijd last van ‘restless legs’. Dat is nu
  helemaal weg, ik slaap veel rustiger.”
 14. “Mijn ademhaling was heel krachtig en werd
  onderin mij buik gezet. Daar heb ik doorgaans moeite mee, maar nu ging het vanzelf”.
 15. “Meestal zit ik in mijn hoofd, nu maak je een
  reis door je lichaam”.
 16. “Heel fijn om te ervaren dat je verbonden
  bent met het grotere geheel”.
 17. “Ik was aangenaam verrast dat er niet gesproken werd. De energie voelde ik naar verschillende plekken in mijn lichaam gaan. Dat was niet altijd even fijn, maar ik wist meteen dat het daar nodig was. Het komt voorbij, lost op en gaat weer voorbij. Het geeft ruimte.”
 18. “Het was heel emotioneel en heftig voor me. Ik was ook heel moe erna. Ik was ontroerd maar het voelde ook fijn. Ik wil meer want ik weet dat dit goed is voor mijn lichaam. Ik voel me zo bevrijd.”
 19. “Ik heb eindelijk mijn hoofd los kunnen laten en zoveel meer rust in mijn lijf ervaren.”
 1. “Als je eens wist hoeveel moeite ik heb gedaan om uit mijn hoofd te komen. En nu lig ik 1,5 u in een stoel en mijn hoofd staat stil. Mijn lichaam voelt heel zwaar nu. Zo’n diepe ontspanning heb ik nog nooit gevoeld.”
 2. “Het was heel veel, heel intens, heel bijzonder. ”
 3. Hi Maresa! Ik voel me echt veel rustiger sinds ik bij je was. Niet zozeer de dag zelf maar 1-2 dagen daarna wel. Ik heb netjes de oefeningen herhaald en soms 2x achter elkaar. Was toch bezig zeg maar. En ook je tips over het voelen van andere pijnmomenten heb ik ter harte genomen en 'ondergaan' zeg maar. Ook die voelen nu alsof de scherpe kantjes eraf zijn. Ben heel blij dat ik bij je ben geweest en je doet het ook op een hele fijne rustige manier. Thanks Maresa en mocht ik weer tegen iets aanlopen, dan zie je mij weer.
 4. “Wonderlijk hoe energie werkt, zacht
  en krachtig tegelijk. Maar bovenal zo duidelijk. ”
 5. “Het is alsof ik in een andere versnelling werd gezet. Ik slaap nu veel beter en sta ook makkelijker op. Ik voel me beter, heb zelf
  weer meer de regie in handen.”
 6. “Eerst denk je van alles en dan word je gewoon door jouw handen meegenomen. Je liet me zien dit is er ook nog. Een enorme ruimte.”
 7. “De moeilijke gesprekken die ik erna moest voeren met mijn medewerkers liepen zoveel makkelijker omdat ik zelf zoveel rustiger was.”
 8. “Het heeft me geholpen om verdieping te krijgen in mijn eigen ontwikkeling. Ik word er zo blij van.”
 9. “Het inzicht dat ik niet hoef te reageren heeft mijn leven zo anders gemaakt. Het geeft zoveel rust.”
 10.  “Het heeft mij nieuwe inzichten aangereikt. Energie=Energie, het maakt niet uit onder welke paraplu het valt. Energie weet wat het moet doen. Het heeft mij een verdieping voor mijn eigen ontwikkeling aangereikt. Daar ben ik heel blij mee.”
bedankje